Allemotorzaken.nl - Nieuwsbericht

Allemoterzaken.nl

Geplaatst op 18 juni 2018 in de categorie(ën): Nieuws

Allemoterzaken.nl

Het is weer tijd voor nieuws over motorzaken en deze keer hebben we goed nieuws. De website is namelijk af en hier vind je alle motorzaken bij elkaar. Dit heeft zowel voor de bezoekers als voor de winkeleigenaren een aantal voordelen. Bezoekers kunnen namelijk wanneer zij op zoek zijn naar een motorzaak eenvoudig zoeken en dan zien zij welke zaken er bij hen in de buurt zijn. Ook ideaal wanneer je met de motor gaat toeren en er is iets mis, je kunt hier op de website bekijken welke motorzaak er in de buurt is.

Wat is er te vinden op de site?

Als je de website bezoekt kun je meteen je postcode invoeren en wordt de huidige locatie getoond met de motorzaken die zich bij jou in de buurt bevinden. Er is een uitgebreid aanbod aan winkels, webshops en eigenlijk alles wat met motoren te maken heeft. Er is nog geen overzicht van alle motorzaken bij elkaar te vinden op internet en dat is dan ook het uitgangspunt van deze website. Ben jij een motorrijder of heb je een eigen zaak? Voeg deze website dan snel toe aan je favorieten, want de website is sterk in ontwikkeling.

Mogelijkheden winkeleigenaren

Winkeleigenaren met een eigen motorzaak krijgen op deze website de kans om de eigen motorzaak te promoten en relevante informatie toe te voegen. De gegevens kunnen niet zomaar worden aangepast, er wordt altijd gevraagd naar een email verificatie. Hierdoor wordt er gezorgd voor de nodige veiligheid. Alleen diegene die toegang heeft tot de e-mail van de motorzaak kan de gegevens op deze website aanpassen. Het is belangrijk dat bezoekers van je motorzaak weten wat je hen te bieden hebt en wat je specialiteiten zijn. Via onze website kun je dit kenbaar maken. Ook wanneer je een actie hebt, kun je je motorzaak informatie aanpassen en zijn je klanten op de hoogte van huidige acties. We adviseren je wel om je profiel van je winkel goed bij te houden, zodat klanten zien dat je het actueel houdt en dat zij niet achter de feiten aanlopen.

Staat je motorzaak nog niet op de website?

Als je motorzaak nog niet op onze website staat dan kun je deze toevoegen: http://allemotorzaken.nl/toevoegen/. Als je ideeën hebt over de website horen wij dit ook graag en dan kun je deze sturen naar info@allemotorzaken.nl

Nieuwscategorieën

Nieuwsarchief