+
-

Vind een motorzaak:Verkoop nu je motorfiets

Allemotorzaken.nl - Over deze website

Bedankt voor je bezoek aan allemotorzaken.nl. Deze website is ontwikkeld omdat er geen compleet overzicht van motorzaken in Nederland bestaat. De website is volop in ontwikkeling en zal continue verbeterd en aangepast worden. Het is de intentie om de site zo op te zetten dat alle informatie van de verschillende motorzaken door de eigenaren van deze zaken zelf aangepast kan worden. Op de informatiepagina van een zaak kan de informatie aangepast worden. Voordat de aangepaste info online komt zal er een controle plaatsvinden d.m.v. emailverificatie. Zo zorgen we ervoor dat niet iedereen gegevens kan aanpassen. Alleen de personen die toegang hebben tot de email van de motorzaken kunnen deze gegevens aanpassen.

Mocht het zo zijn dat je zaak of bedrijf op deze website staat, maar er niet hoort, stuur dan een email naar info@allemotorzaken.nl. Wij zullen deze dan direct verwijderen.

Mocht het zo zijn dat jou zaak ook op deze website hoort maar er nog niet op staat, dan kan je hier je zaak toevoegen: http://allemotorzaken.nl/Toevoegen/.

Heb je ideeën of wil je iets kwijt over deze website, stuur dan ook een mail aan info@allemotorzaken.nl.

Ontwikkelingen

Op dit moment ben je op de eerste versie van deze website. We hebben nog een aantal mooie toevoegingen gepland staan:

Nu open:

Als we alle openingstijden binnen hebben, willen we een zoekfilter toevoegen waarmee het mogelijk wordt om te checken welke zaak er ‘OP DIT MOMENT’ open is, zodat de bezoeken direct langs kan gaan.

Assortiment informatie:

We willen meer info geven per motorzaak en we willen de mogelijkheid geven dat een motorzaak zelf kan aangeven welke producten en welke merk(en) ze verkopen. Dit in combinatie met de openingstijden en de NU OPEN functie zal het voor de bezoekers prettig worden om te bepalen naar welke zaak ze gaan.

Webshops:

We willen het mogelijk maken om per motorzaak ook een webshop toe te voegen. Ook willen we een los overzicht van alleen webshops maken.

Winkelketens:

We gaan de mogelijkheid maken om ook te zoeken op winkelketen.